Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - We mogen een boothuisje gebruiken!!!!!!
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - We mogen een boothuisje gebruiken!!!!!!
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

We mogen een boothuisje gebruiken!!!!!!


laatste up-date 30-05-2010
28 mei, Ik, Marcel, heb aan mijn ex-collega van CooP Byggmix gevraagd of zij wist van wie die steiger is waar 1 boot aan ligt in het binnenfjord. (zie foto)

Jaaahhh, zegt zij, die is van Knut, die is gepensioneerd dus je kunt er zo naar toe. Dat hebben we gedaan, hij is ook nog eens getrouwd met een collega van Joanke.
Ik wilde namelijk vragen of onze rubber motorboot daar aan die steiger kon liggen.
Aangebeld en Knut vertelde dat dat wel kon, hij zegt, kom, gaan we er even heen want ik heb meerdere ligplaatsen. Tijdens het gesprek heb ik ook vertelt over onze rijschool plannen, ook hij reageert, dat is “fint” (mooi) want dat is een wens van vele ouders hier in Vang.
Daarna aangekomen bij die steiger liet hij ook een oud, overdekt boothuisje, links van die steiger zien en vertelde, die is voor jullie rubberboot het makkelijkste. Dan slaat de rubberboot met sterke wind niet kapot tegen de steiger, want je trekt hem op het droge.
Hij wist natuurlijk dat wij hier waren komen wonen en ook waar. Hij zegt, na het varen kun je gewoon naar huis lopen en ligt de boot veilig. Betalen?, daar betaal je toch niet voor, jullie kinderen mogen hier gewoon gebruik van maken. De gemeente zou nog wel al de boomstammen verwijderen zodat je er beter bij kunt, vertelde hij, maar dat komt nog.
Twee uur later ga ik tanken en kom ik langs het boothuisje. Daar staat er een vrachtwagen met kraan en 2 mannen die al het hout en resten takken na deze strenge winter opruimen. Nu is het boothuisje dus vrij toegankelijk.
Knut had de gemeente gebeld.

Dus zodra de kinderen willen varen en/of vissen, is dat voor hun mogelijk.
29 april zijn we begonnen de boot klaar te maken en hebben we de motor er achter gehangen. Na 6 keer trekken aan het startkoord ronkte het apparaat weer als de beste .
Dus stalling en boot zijn klaar voor de komende zomer.


Filmpje van het binnenfjord vandaag, 30 mei vind je HIER en een film van het boothuisje met de eerste vaart sinds we hier wonen vind je HIER!

Tevens heeft Knut 2 HUIZEN die hij verhuurd aan gasten in de zomer. Dus voor geďnteresseerde hebben we een paar foto’s geplaatst, kunnen we in ruil voor het boothuis toch iets voor hem betekenen. Het zijn 2 huizen die vanaf een mooie hoogte recht over het binnenfjord kijken, zie onderstaande foto’s. Deze huizen staan 5 minuten lopen vanaf ons huis.


29 Mei 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Merlijn van Duijne @ 00:01 14-Feb-2011
hallo,

even over dat bootje ik heb een 6PK mercury en ik ga met gemak met zn 3 in planee en met 5PK moet dat met gemak lukken en ik wou ook nog even zeggen dat je bootje heus niet kapot gaat als je er een beetje hard tegen aan vaart dus kan je beter de motor laten draaien tot je licht zo dat je niet weg drijft (hebben jullie niet veel last van maar op zee en grote meeren wel) is trouwens een goed boot huisje ben jaloers

Naam Yvonne Wissi nk @ 14:04 31-May-2010

Naam Floor @ 21:26 30-May-2010
Hoi allemaal! Wat fijn Marcel, dat je aan de slag kan en helemaal geweldig dat de rijschoolmogelijkheden gewoon veel dichterbij komen. Het is allemaal goed nieuws steeds, fantastisch. Banen, school, boothuizen, mooie natuur...
Geweldig hoor!
Even een nieuwtje van mijn kant: ik ben geslaagd voor alle 4 de examens. Theorie is nu dus helemaal klaar en dat in 6 maanden!!!! Nu nog de praktijkopdrachten en de portfolio. Kon ik dat laatste maar overslaan...
dikke xxx, tot de volgende keer

Naam john en ivon @ 21:06 30-May-2010
ha die genieters!
dat ziet er goed uit, joh! super gewoon daar op het meer! en nog steeds een instructeur, he, zoals je instructies geeft aan je zoon over het gas en de choke, haha!heel veel plezier deze zomer met de boot, hopelijk kan je hem vaak gebruiken!
groetjes van john en ivon.

Naam Marlou @ 20:53 30-May-2010
Lieve luitjes, wat lezen we toch een fantastische verhalen van jullie! Geweldig om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben, volgens mij komen jullie nooit meer terug Des te meer verheugen wij ons op ons avontuur. Over 5 weken vertrekken wij naar onze nieuwe woonplaats Asker (naast Oslo). Fijn om jullie ervaringen te lezen. Wie weet tot snel i Norge! Liefs van Onno en Marlou

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60