Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - rijschool nieuws en mogelijkheden …..
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - rijschool nieuws en mogelijkheden …..
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>


laatste up-date 1 mei 2010:
Het “hundehus” schiet op, de vloer is gelegd en als alles goed verloopt is hij deze week voorzien van een dak.

27 april hebben we een gesprek gevoerd met de NAV in Vang. Dit is te vergelijken met het CWI in NL. Ik, Marcel, heb vorige week een afspraak gemaakt dat we wilden spreken over de mogelijkheden om te werken in de rijschool branche en ik wil praten over de 2 jaar prøve tid die Statens Vegvesen mijn wil laten doorlopen.
Toen we daar kwamen had NAV al verschillende telefoontjes gepleegd. Deze organisatie NAV kan voldoende hulp bieden om het misschien voor mekaar te krijgen een rijschool te starten in mijn woonplaats. Een ieder die we om ons heen spreken vertelt; Dat zou mooi zijn, een rijschool in Vang, mijn zoon moet 1,5 uur rijden met de bus voor een uur rijles. Dus je bent welkom, wanneer begin je?

Het hundehus dak is er 29 april opgegaan, zie foto, nu nog wachten op het hek (netting) wat we ervoor willen plaatsen.

29 april hebben we Joanke’s zus Yvonne klokka 23.55 opgehaald in Fagernes, klokka 00.50 arriveerde we thuis.

Yvonne heeft 30 april geprobeerd het tegen Cas en Luc op te nemen op de trampoline, dit viel toch tegen.

Met zijn 5een op 1 mei gereden via de 53 richting Sogndal, dan door naar de grootste Gletsjer van Europa "Jostedal".
Een uitloper daarvan is de Nigardsbreen en die hebben we bezocht. Klik HIER voor een youtube filmpje van deze gletsjer. Yvonne heeft genoten van de diversiteit aan vergezichten. Heel mooi weer gehad, helder maar niet erg warm. De heenreis via de 53 gereden, daar lag nog heel veel sneeuw en was een ontzettende mooie tocht.

1 mei: Yvonne Wissink schrijft:
Na 20 jaar weer terug in mijn lievelings land en het is net of ik niet ben weg geweest. Ik heb het idee alsof ik er gisteren nog was nu ik weer aan de fjorden heb gestaan. Maar zo veel sneeuw als nu boven op de bergen heb ik nog niet gezien. Het is zo`n mooi land. Onderweg in de bergen heeft Cas lekker worstjes gebraden en hebben we gepicknickt.

Het zonnetje was lekker warm en de stilte is zo overweldigend. Ik geniet met volle teugen.

De reis naar Noorwegen toe verliep voorspoedig,een makkie met de trein, vliegveld Eindhoven ,express bus naar Oslo Centraal station en toen 3 uur wachten op de express bus naar Valdres. Maar ik ben even Oslo ingegaan en herkende dat bijna niet meer terug, zo`n wereld stad geworden,even wat gegeten en winkel centrum bekeken. Met koffie en het zonnetje ging de tijd snel voorbij en kon ik de laatste 3 uur reizen in een comfortabele bus, met toilet, naar Valdres. En nu nog even verder genieten van familie, honden en de natuur.


01 Mei 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Floor @ 16:45 02-May-2010
hoi lieve allemaal
heel veel plezier met zijn 5en. Blijft Yvonne lekker lang? Overlappen al die bezoekers elkaar? Paul en Sjoerd zijn aangekomen denk ik. Het laatste smsje van sjoerd was om iets voor 16.00, toen waren ze bijna in de haven.
Hele dikke knuffels van hieruit!. C en ik gaan zo naar de trein Arnhem/Praag. Geniet van al dat bezoek! veel plezier en knuffels van F en C

Naam jose @ 00:40 02-May-2010
hallo lieve familie
Wat fijn om te horen en zien dat het zo goed met jullie gaat. Luc, cas, jongens, wat worden jullie groot!!! Het hundehus is precies groot genoeg voor ons als we in juli bij jullie langs komen. Ja, we hebben ons plan voor de zomer klaar en dat is voor ons doen al vroeg. We komen onder andere in Noorwegen en zullen jullie laten weten wanneer precies. Eerst gaan we morgenochtend op de fiets en doen een rondje achterhoek in vijf dagen. Jullie horen nog hoe dat verlopen is. Heel veel groeten van ons allemaal en tot juli. Liefs marcel, jose, peter en siem.

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!