Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - 1e en 2e paasdag in Noorwegen
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - 1e en 2e paasdag in Noorwegen
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

1e en 2e paasdag in Noorwegen


laatste up-date 5 april 2010 (zon en 6 graden):
De Pasen wordt hier gevierd als Kerstmis, heel uitgebreid. Half Noorwegen zit met familieleden in hun eigen hut boven in de bergen, spotten van rendieren of erop jagen, dat mag ook (zie foto, is niet schokkend hoor). Dit jagen houd het aantal rendieren in evenwicht, daarna mag je het geschoten wild meenemen. Op internet kunnen de noren zien waarop geschoten mag worden.
1e paasdag dachten we, de wegen hier om ons huis heen (450 mtr boven NAP) zijn schoon, laten we de omgeving weer eens gaan verkennen. We reden de weg vanuit Vang via Hensåsen richting de skiplaats Beitostølen. Zodra we de weg hogerop de bergen in reden werd de weg en alles om ons heen wit, zie foto en klik daarop, als je wil, voor een filmpje. Met andere woorden, de sneeuw is hier in de bergen nog lang niet weg, heel mooi met de zon hoog in de lucht. Mogelijk ligt de sneeuw er op deze plaatsen nog wel tot eind Mei.
2e paasdag: "slappe av", zoals de noren dat zeggen, lekker niets doen, geen verplichtingen e.d. Zo nu en dan wordt er gebruik gemaakt van skype. Jammer, maar Joanke moet werken tot 15.00 uur.


05 April 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Marcel @ 15:44 06-Apr-2010
Hallo familie Tito,

Ik lees regelmatig met veel plezier jullie weblog.
Ik vind het erg leuk om te lezen dat het jullie daar goed bevalt. Als we weer naar Noorwegen op vakantie gaan zullen we zeker bij jullie langskomen voor een kop koffie (als dat mag.
Dit jaar zal er waarschijnlijk niets van komen aangezien we erg druk zijn met de werkzaamheden aan ons vakantiehuis in Zweden.

Groeten Marcel ( en natuurlijk ook van Belinda)

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!