Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - Stoplichten, file, regen….??.....
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - Stoplichten, file, regen….??.....
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>


laatste up-date 3 april 2010:

Vanaf het moment dat we hier arriveerde, 18 januari, t/m vandaag hebben we nog geen één stoplicht gezien, geen opstopping, geen file en geen regen, beetje natte sneeuw. Als je er zo over nadenkt is dat toch wel bijzonder. We hebben toch al aardig wat afstanden gereden. De eerste stoplichten die we zullen aantreffen zijn in de steden waar de ziekenhuizen zijn. Dat zou Gjøvik zijn (149 km verderop) of Lillehammer (162 km verderop). Daar moeten we voor onze diabetes controle naartoe, maar die kilometers worden vergoed door de ziektekosten verzekeraar, dus we maken er een uitstapje van want dit zijn toch afstanden van ca. 2,5 uur rijden.
Joanke bevalt het erg goed op het werk.
He he, we hebben het plan van Statens Vegvesen (rijksdienst wegverkeer NO) ontvangen wat Marcel moet doen voordat hij kan werken als rijinstructeur. Ga zitten, 2 jaar proefdraaien ondanks de diploma’s die voldoen aan de EEG richtlijnen. Nu richt ik, Marcel, mijn pijlen op mijn voorgaande liefhebberij, de grafische sektor. Het kan zijn dat ik daarnaast rijlessen ga geven onder de gewenste noorse condities. Waarschijnlijk kan ik dan in die proeftijd al eerder laten zien dat mijn manier van rijles geven voldoet aan de eisen, maar daar kan ik niet op gokken en zal dus voorlopig nevenrol innemen. Dus voorlopig geen rijlesnieuws meer maar alleen hoe wij hier genieten van een leven ZONDER stress.
Bijvoorbeeld genieten van de wisseling in seizoen, zie foto, die waterpartij bij Ryfoss ziet er nu al heel anders uit dan in de winter, klik op de foto voor een filmpje daarvan. Begin mei komt er visite uit Nederland en die rijden op de E16 langs deze waterpartij. Klik op de foto voor een film daarvan. Circa 20 minuten later ben je in Vang. En de honden zijn ook toe aan een buitenverblijf, vanacht heeft Nituna  de voorraadkamer geopend, ze heeft zich tegoed gedaan aan een zak haagse hopjes en een schaar kapot gebeten. Dus zodra het weer het toelaat komt er een buitenverblijf.
Trouwens, mijn motor is ook verkocht, dus steeds verder afscheid van NL.
Als "alles op de rails staat" maak ik een keuze, sneeuwscooter of een off the road motorfiets. Beide zijn een 1/2 jaar te gebruiken. Half jaar ligt er sneeuw en een halfjaar niet.


03 April 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam fam langeveld @ 17:35 03-Apr-2010
heihei!
zo te zien vermaken jullie je wel! en zo hoort het ook.....dit is wat wij ook altijd ervaren als we in Noorwegen zijn; geen stress! nu werken wij natuurlijk dan ook niet, maar toch, de mensen leven er gewoon anders!is het elandseizoen, dan gaat het halve dorp gewoon op jacht! moet kunnen!! leuk om jullie een beetje te volgen. veel plezier daar en we spreken elkaar! groetjes van the longfields!

Naam Marc Hagemeijer @ 11:31 03-Apr-2010

Naam Mark Tito @ 10:19 03-Apr-2010
Hey... Zo te horen alles goed daar. Leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben, en we kunnen jullie ook geen ongelijk geven, gezien de foto's
Geen file's en geen stoplichten? Ideaal! Tijdje terug heeft het me 5 uur gekost om de ring Antwerpen over te komen. Dan kun je dus gelijk weer terug.
Gaan jullie de motor trouwens niet missen? Lijkt me juist te gek om - als de sneeuw weg is - rond te toeren in die omgeving.
Anyway: geniet ervan en tot horens/ziens.

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!