Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - ook hier begint de lente (laatste restjes sneeuw)
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - ook hier begint de lente (laatste restjes sneeuw)
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

ook hier begint de lente (laatste restjes sneeuw)


laatste up-date 27 maart 2010:

Luc gaat op voetbal, ja, ook lid van een club maar ook met vrienden voetballen op het veld op school. Wedstrijden worden gedaan tegen andere dorpen in deze regio, Ryfoss of ōye. En dat wordt gedaan op een voetbalveld in Ryfoss. Ze starten met voetbal zodra al de sneeuw verdwenen is, ergens in April/Mei.
Cas heeft dinsdag met de klas van school een dag sleeŽn beleeft. Echter, de bus liep vast in de berm dus moesten ze verder lopen. Tijdens de wandeling naar boven hebben ze veel gespeeld en van heuvels af gesprongen. Maar ja, 2 klasgenoten sprongen in een berg sneeuw en zakte er tot hun borst in. Uitgraven dan maar. Veel plezier gehad maar het was een zware tocht. Boven op de berg hebben ze een vuur gemaakt, worstjes gegrild en hete thee gedronken. Daarna naar beneden gesleed.
Luc en Cas gaan op 15 april met de school een hele dag skiŽn, degene zonder skiís krijgen ze van school en degene die niet kunnen skiŽn krijgen i.p.v. schoolles, ski les.
Ik, Marcel, heb een jobbintervju (soll.gesprek) gevoerd in het Noors. Het bedrijf is geÔnteresseerd maar laat over ca. 4 weken van zich horen. Komend weekend gaat Joanke naar de nieuwe afdeling waar geen leidinggevende aanwezig is, dus een nieuwe uitdaging start weer.
De lente lijkt hier ook te komen, temp ca. 4 a 6 gr. Maar eerst begint het knalfeest ďPasenĒ dit weekend. IEDEREEN in Vang i Valdres gaat skiŽn, eten, uitrusten (slappe av), dus weinig werken en veel plezier maken, tsja, Joanke heeft alleen di + do roostervrij.
We zullen het (deels op de skiís) beleven.

Zijtuin,  daaag sneeuw!


26 Maart 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Floor @ 13:19 28-Mar-2010
Succes Joanke, en we duimen voor Marcel !!!

Naam Floor @ 13:18 28-Mar-2010
Aldri kjedelig Als de vertaalmachine dat goed vertaald heeft. ik bedoel: Het is dus nooit saai daar! wat een avonturen. Hier hebben we al een paar keer heerlijk weer gehad, vanmorgen in het zonnetje gezeten en Dieter en Bus voor het allereerst naar buiten. Columbus deed zijn naam weer eer aan. Diet vindt het allemaal maar eng! Zullen we hem op een zelfvertrouwenscursus richting Vang sturen?
Dikke knuffels! tot de volgende keer

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!