Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - alles gaat zijn gangetje (Noors: “alt bra”)
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - alles gaat zijn gangetje (Noors: “alt bra”)
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>


laatste up-date 20 maart 2010:

Weer een weekje achter de rug, gaat snel joh. De sneeuw verdwijnt langzaam en onze veranda is bijna sneeuwvrij. Iets noorderlijker, t.h.v. Møre og Romsdal, loopt alles vast i.v.m. extreme sneeuwval. Het is mogelijk dat hier ook nog wat komt maar dat zien we wel, wel hebben er nog geen genoeg van, ook geen last. Wel last van plotseling over stekende rådyr over de E16, toch maar even stoppen (klik op de foto).
Luc heeft te horen gekregen dat hij 3 mei een week bij een bedrijf stage moet lopen, daar heeft hij echt zin in en verwacht dat hij dat met de noorse taal goed zal kunnen. Hij doet het heel goed volgens zijn noorse lerares. Keuze van het stage bedrijf mag hij zelf maken uit een lijst die de school presenteert. Cas heeft nog steeds ontzettend veel plezier op school en heeft minimaal 2 leraren op 15 leerlingen. Hij gaat 23 maart met een schoolbus de bergen in en dan gaan ze een hele dag sleeën. Marcel heeft een paar lijntjes uitstaan en de Noorse taal gaat goed vooruit, volgende week donderdag een “jobbintervju” bij een marketing/reclame bureau welke op 1 mei in Vang zijn deuren opent. Joanke is gevraagd of zij als verpleegkundige op een andere afdeling wil gaan werken, waarvan de leidinggevende is vertrokken. Na 7 weken werken staat men te trappelen om Joanke de vrij hand te geven, super toch.


20 Maart 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam marjon meijer @ 03:24 26-Mar-2010
Sjonge ik zie nu pas dat er maar liefst drie van die dieren met enorme snelheid voor de auto's langs sjesen geweldig om te zien! groet, marjon

Naam marjon meijer @ 11:58 21-Mar-2010
Geintje heh? Beetje plagen mag wel toch? Als ik verlang naar noorse sferen kan ik mijn hart ophalen in ons eigen nederlands openluchtmuseum; dat is namelijk naar scandinavisch voorbeeld ingericht! Dit museum is een en al nostalgie en als ik er mijn vrijwilligerswerk als tramconductrice doe, geniet ik met volle teugen. En droom soms weg in herinnering aan onze bezoeken aan de noorse openluchtmuseums. Verschilletje: in Nederland stikt het van de bureaucratie. In Noorwegen was er (althans 20 jaar geleden) een bijna serene rust overal. Ik ken Noorwegen alleen van de zomer en ik wilde er niet weg dan, maar ja, de plicht riep heh?
Ik zie dat ik gisteren tikfoutjes heb gemaakt, komt vast door de drukte van de dag. Sorry. Hartelijke groet nog maals, Marjon.

Naam marjon meijer @ 20:21 20-Mar-2010
Uhhhhhhh bij ons wordt het stiekem en mondjesmaat lente ..... winkel deur open en de mensen beginnen om zonnebrillen te vragen en.... vandaag de eerste twee contactlensdragers met hooikoortsverschijnselen alweer gehad! Het wordt dus echt lente al voorpspelt men nog wel vorst en heeft het alweer veel geregend hier.
vraag van de mensen hier: missen jullie nou echt hollnad niet??? als ik zeg dat jullie het prima naar jullie zin hebben zeggen ze soms: ik geloof er niks van! dus bij deze: geen verlangen naar hollandse toestanden? dat moet toch wel haast..... drop? lentezonnetje? krokussen en hyacinten? paaseitjes en bloeiende takken in een vaas? hahah.... ik probeer jullie een beetje jaloers te maken nu. lukt het me?
groetjes van marjon vanuit zacht arnhem

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!