Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - Weer iets anders dan in Nederland
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - Weer iets anders dan in Nederland
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Weer iets anders dan in Nederland


laatste up-date 14 maart 2010:

We dachten, dit weekend knappen we het toilet op. Dus alles van de muur, ook de lamp….pof, kortsluiting. Dus dan maar naar de meterkast met de aardlekschakelaars, 2 stuks (zie foto, stoppen genoeg). Ik dacht rood is stroom uit en groen is stroom aan, dus groen heeft wel stroom. Hij stond op rood dus ik zet hem op groen. Stoppen waren goed dus ik had stroom….dacht ik! Nee hoor, 1 groep geen stroom. Van alles gezocht maar niet gevonden, dus dan maar de regionale storingsdienst bellen en na ˝ uur was hij er. Hij zegt, ze moeten op rood staan, betekent, niet aan komen, er staat stroom op alle bedradingen en groen betekent dat je kunt beginnen want de stroom is er af. Tja, als alles van tevoren wist!

Maar vandaag hebben we lekker in de zon gezeten. Cas heeft rond het huis en in dit berggedeelte met 3 vrienden rondgerend met revolvers en geweren (1 vriend van school had er eentje voor hem gemaakt). Dat was het enige wat te horen was, verder was het dooooodstil, heerlijk………..
Wat zal Cas vanavond slapen.

14 Maart 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Yvonne Wissink @ 20:10 16-Mar-2010
ha ha,kan wel een leuk nieuw permanentje geven toch? Heb ik nou nooit bij het doehetzelven....ehm...dus! Lekker weertje daar,wij hebben nog niet echt in het zonnetje kunnen zitten.
Zo te zien worden jullie er helemaal sjacherijnig van

Naam Marc Hagemeijer @ 19:47 14-Mar-2010
Nah, valt me tegen van je Marcel. Als rij-instructeur weet je toch dat rood "over afbijven / laten staan / niets doen" betekend en groen "ga je gang". Dan is het toch logisch dat het bij stroom ook zo is

Naam Judith Berkhout @ 17:48 14-Mar-2010
Wat een heerlijkheid zo voor jullie huis

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!