Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - We blijven nieuwe dingen ontdekken
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - We blijven nieuwe dingen ontdekken
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

We blijven nieuwe dingen ontdekken


laatste up-date 12 maart 2010:

De sneeuw is aan het verminderen, zonder last te hebben van drap of zo want het loopt gewoon van de berg af. Binnen een halve dag dooi (+4gr.) is de weg schoon en droog, heel apart. Op de vlakke gedeeltes op de weg waar die drap wel eens achterblijft, heeft de plaatselijke boer de taak dat direct weg te schuiven. Maar er wordt dit weekend nog wel sneeuw verwacht. We hebben nog steeds geen regen gehad, komt vast nog, maar tis wel lekker, een winter zonder regen.
Eindelijk kunnen we zien wat voor een dakbedekking (zie foto) we hebben op ons huis want tot nu toe lag daar 50 cm sneeuw op. Het zijn sierlijk afgeronde singels, dus dat valt niet tegen.

Gelijk buiten een standaard gemaakt, als we terug komen van het skiŽn halen we de skiís van de auto en plaatsen ze in de standaard (zie foto).

We hebben weer een paar nieuwe ontdekkingen gedaan.
Je kunt bijv. lid worden van de bibliotheek, dat kost niets en je kunt wanneer je maar wil boeken halen. Maar de bieb heeft ook een videotheek waar je GRATIS moderne speelfilms kunt halen.
Ik ben gaan volleyballen en heb gevraagd wie ik wat moet betalen. Het antwoord was; ďingentingĒ helemaal niets, de gemeente wil dat de inwoners plezierig leven dus je mag gerust een gymzaal van de school gebruiken om te sporten. Die betalingen van de gemeente gelden ook voor de videotheek, leef er maar op los.

Het weekend wordt er weinig gesport want dan zijn de Noren met hun gezin/familie samen in hun hut in de bergen, de natuur, rust, geen stress staat hier hoog in het vaandel. Men jaagt elkaar niet op.

Ik, Marcel, ben gesprekken aan het voeren voor werk bij de plaatselijke drukkerij, het vak waar ik ca. 22 jaar ervaring in heb. Verloop van deze gesprekken volgen nog.


12 Maart 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam marjolein en humphrey, sanne en sjoerd @ 12:25 12-Mar-2010
Dag Tito familie,
Wij zijn trouwe lezers van jullie weblog! Fijn te horen dat alles voorspoedig loopt. We zijn benieuwd hoe de lente er uitziet in jullie gebied. Dus mooie foto's maken. Het gaat jullie goed. marjolein

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!