Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - alweer een dagje genoten van het leven!
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - alweer een dagje genoten van het leven!
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

alweer een dagje genoten van het leven!


laatste up-date 6 maart 2010:

Gisteren met zín vijven (wij met Luc, Cas en een vriend van Cas) naar het skigebied Fyllefjell geweest en weer een heerlijke dag gehad, vriendje van Cas (12jr) liet zien dat hij achteruitskiís had, hij kon gewoon draaien tijdens het skiŽn.
Leuk is dat joh, kunnen skiŽn vlakbij de plaats waar je woont. Is nog steeds heel bijzonder, voorheen, Winterberg of zo, heel af en toe. Verder waren de mogelijkheden naar Oostenrijk tijdrovend, we kozen liever voor de zomervakantie. Nu kunnen we het hele jaar skiŽn binnen afzienbare afstanden.
Joanke geniet van het werk wat zij dagelijks verricht, Cas en Luc genieten van school en de andere manier van leven en de manier van omgang met klasgenoten. Leuke uitspraak van Luc: als ik hier iemand duw, krijg je een duw terug maar altijd zonder dat het pijn doet. In Nederland had je, als je niet uitkeek, gauw een blauw oog.
Ik, Marcel, werk door aan het Noors en ga komende week wat organisaties en bedrijven benaderen en zal ze vragen of ik werkzaamheden kan verrichten. Er zijn er al enkele personen/bedrijven binnen Vang die me gevraagd hebben, waarom begin je geen rijschool hier bij ons in Vang? Er is er hier nog geen ťťn! Maar dat zijn lange termijn gedachten, zelfstandig beginnen in een land wat nog niet ďeigenĒ is vind ik een te groot risico.
Het filmpje (klik HIER) laat zien wat je zoal tegenkomt tijdens een ritje door besneeuwd Noorwegen.


06 Maart 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Marc Hagemeijer @ 08:20 11-Mar-2010
Goed om te horen dat Cas en Luc al goed ingeburgerd raken, vrienden hebben opgedaan en de Noorse levenstijl waarderen. En ook al gaat het met jouw, Marcel, niet helemaal zoals verwacht, jullie avontuur gaat zeer voorspoedig. Als jullie kijken naar wat jullie tot nu toe bereikt hebben samen met de vooruitzichten dan kunnen wij (achterblijvers) alleen maar jaloers zijn. Geniet ervan! Tot begin Mei, dan gaan we samen met jullie op jullie terras bij een vuurtje met een glas wijn meegenieten. Ik ben al aan het aftellen!!

Naam marjon meijer @ 00:57 09-Mar-2010
Hoihoi Nog steeds een beetjuh jaloers op jullie! Maar ook perplex over de paralellen met ons leven hier. Jullie de stoute schoenen aangetrokken, wij ook. Jullie stug doorgaan met leren en wennen, wij ook. Ik, Marjon, blij met alle veranderingen. Erik, mijn echtgenoot, iets moeilijker wennen, maar toch ook blij met de resultaten. We zien uit naar het jaar 2012, 25 jaar getrouwd en hopelijk in staat dan de reis naar Noorwegen te aanvaarden. Ons lichtpuntje in de toekomst. En dan een bakkie hollandse leut in het Noorse land bij jullie.
Zeker wetun. groetjes van familie Meijer.

Naam marjon meijer @ 00:38 09-Mar-2010
Hallo frisse familie

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!