Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - Waarom zijn we ook al weer vertrokken???
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - Waarom zijn we ook al weer vertrokken???
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Waarom zijn we ook al weer vertrokken???


28 februari 2010:
Eindelijk ….. we hebben ons persoonsnummer. Al die poespas voor 1 velletje waar 4 fødselsnummers op staan. Maar het opent vele deuren voor ons. Allereerst het salaris van Joanke, niet onbelangrijk. Kortingskaarten, televisie, internet op alle PC’s, huisarts, apotheek, betaalbare stroom, een noorse bankrekening en ga zo maar door.
Joanke en ik zijn het gebied rondom onze woning gaan verkennen, zo’n mooi weer, dan blijf je niet binnen. Dus met -8 in de auto de bergen in. Rondje Hensåsen gereden en doorgereden dat we uitkwamen precies aan de overkant van het meer vóór onze woning. Zeer mooie vergezichten gespot en af en toe moeten stoppen voor wat foto’s. (klik op de foto voor meer natuur) Zo’n rit helpt ons er aan herinneren waarom we deze stap hebben gezet: rust, ruimte, weersomstandigheden, mooie natuur en geen grijze massa van huizen en gebouwen om je heen.
Ook stelde deze rit mij, Marcel, weer gerust dat ik niet direct begin met onervaren mensen te leren autorijden.  De wegen hier, leveren bij menig ervaren weggebruiker koude rillingen op, geen markeringen, besneeuwde borden, waar houdt de weg op, etc.etc. Ik wil mezelf goed voorbereiden op wat je hier als instructeur kunt verwachten. In ieder geval niet te vergelijken met Nederland.
Dus ik geniet nog even van deze rustperiode en pak af en toe lekker de ski’s. Vandaar dat we dit nog eventjes aan jullie wilde laten zien.


28 Februari 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Joost @ 21:52 03-Mar-2010
Plan B ziet er toch ook prima uit! Doorzettingsvermogen genoeg bij jullie en dus zal het doel bereikt worden. Nieuwtje voor Marcel: Astrid is geslaagd voor theorie (zonder faalangst examen) en mag binnen kort (volgens rijinstrukteur) op voor praktijk. Spannend!
groetjes aan jullie van Joost en Carien.

Naam marjon meijer @ 10:11 01-Mar-2010
Gefeliciteerd! Ik doe het maar gewoon op zn hollands. Het is wel heel apart zeg; ook voor ons is er een zakelijke mijlpaal vandaag, sterk heh, dat dat zo samenloopt! Wij zijn een samenwerking aangegaan met een collega om zo samen het hoofd boven water te gaan houden. en dat was ook even zo van: waarom waren we hier ook alweer aan begonnen? Het is behoorlijk ingewikkeld om het goed op papier te krijgen, maar nu het een feit is vandaag, kunnen we weer met volle kracht vooruit hier.
Op naar de volgende mijlpaal

Naam Floor @ 20:47 28-Feb-2010
Gratuleler! Dat is een mijlpaal op je staat van bereikte doelen! en je ziet dat ik tussen alle boeken en aantekeningen en zweeteruppels over mijn ophanden zijnde tentamen Verbintenissen- en Procesrecht (a.s. woensdag) ook nog tijd had om noors te leren en jullie op correct wijze te feliciteren!!Hihih.
Denk veel aan jullie, dikke knuffels, F

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60