Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - Luc gaat uit met vrienden
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - Luc gaat uit met vrienden
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Luc gaat uit met vrienden


18 februari 2010:
Dinsdag, 17 februari heeft Luc afgesproken met 4 school-vrienden om na school een film te kijken bij één van hun thuis te Ryfoss. Dit zou tot ca. 20.00 uur duren. 19 km verderop, maar ze gaan vanuit school met de school -bus/-taxi daar naar toe. Ze hebben ontzettend gelachen en hebben daar met 11 man gegeten in de keuken. Luc belde om 19.45 uur dat het iets later werd en of ik hem om 21.30 uur kon ophalen. 21.30 uur belde de jongen waar ze de film keken om uit te leggen waar hij woont. Ook daar is geen straatnaam en geen nummer, wel een berggebied “Kvien”. Navigatiesystemen werken niet zonder adres, dus dan maar zo. Na uitleg ben ik erheen gereden. Een rit door “the middle of nowhere”, geen straat verlichting, geen bewoners, het had er net fors gesneeuwd en bergwegen met een helling van ca.10 a 11 procent (zie foto’s), deze rit heb ik 2 tegenliggers gezien. Het was een hele mooie rit maar niet geschikt voor bestuurders die bang in donker zijn en geen slipcursus hebben gehad.
Uiteindelijk staat Luc’s vriend, zoals afgesproken, mij op te wachten langs de weg (foto 2). Hartstikke donker, maar door forse verlichting op m’n auto was hij te zien. Hij stond niet onder een lantaarnpaal want die zijn hier niet in de berggebieden. Toen zijn we weer terug naar huis gereden.
Vanochtend, 9.00 uur sneeuwt het weer maar voordat de sneeuw in je kleding trekt, is het als droge poeder van je af gevallen, dit is een bijzondere ervaring.

  


17 Februari 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Floor @ 20:41 17-Feb-2010
Wat leuk Luc, al die nieuwe vrienden. Is die film dan in het noors of in het engels? Goed hoor, jullie doen het toch maar mooi allemaal.
Dikke knuffels van F&de rest

Naam marjon meijer @ 18:01 17-Feb-2010

Naam Erna Hartveld-Upmeijer @ 17:08 17-Feb-2010
Super dat jullie het naar de zin hebben.
Heerlijk de hopen sneeuw, alhoewel wij ook niet mogen klagen.
Dus Cas doet over een paar jaar mee op de Olympische spelen!

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!