Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - BEDANKT BEDANKT BEDANKT - BEDANKT
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - BEDANKT  BEDANKT  BEDANKT - BEDANKT
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>


13 februari 2010:
Wij willen jullie allemaal bedanken voor de interesse, mailtjes, wensen, complimenten, brieven, kaarten, etc. etc. die we van jullie, weblog-lezers, hebben ontvangen. We vinden dat heel plezierig en reageren zoveel mogelijk. Er zijn 124 weblog-lezers dus we kunnen zoals je begrijpt niet altijd reageren.
Deze reacties van jullie vergemakkelijken de grote stap die we hebben gezet echter wel. We hebben geen spijt, vooralsnog gaat alles op rolletjes en op zn Noors, rust-rust-rustig; we wachten bijv. nog steeds op een persoons-nummer. De politie vraagt dat aan, hebben we 17 jan. laten doen. Die had de papieren op 8 febr. nog op zijn buro liggen omdat er per 1 jan. een nieuw systeem in Noorwegen is. Men moet het eerst zelf via internet aanvragen. Wij hebben dat gelijk gedaan en zijn de 9e februari weer naar de politie gegaan en hoorde; morgen is jullie contact persoon er weer. Dus wij de 10e naar de politie, ja hij was er, maar er was een digitale storing, het netwerk lag overhoop. Hij zou het z.s.m. aanvragen en zorgen dat het nummer per post toegezonden wordt. Dat komt dus nog, nu kunnen we alles gelukkig gewoon doen, behalve TV en een internet netwerk aansluiten. Dit kan alleen met een persoonsnummer. Dus we internetten nog even via een USB onbeperkt internet, 1 PC met internet dus. Af en toe stoeien met de kinderen wie eerst, maar ook daar komen we uit.
Vanochtend gewandeld door onze straat met erg mooi weer en we liepen langs de schoolbus, chauffeur woont daar en zet de schoolbus gewoon voor zijn huis (zie foto).


13 Februari 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Mimi-Exentrique @ 20:32 13-Feb-2010
Hallo emigranten,
Wat ontzettend leuk ddat jullie een weblog bijhouden van jullie emigratie-avonturen in Scandinavie! Heel interessant om te lezen hoe alles er in Norwegen aan toe gaat. Wij willen over niet al te lange tijd naar Zweden. Ik blijf jullie verhalen volgen.

Groetjes Mimi

Naam Ronald en Veronique @ 17:32 13-Feb-2010
Hoi familie Tito, zo te lezen hebben jullie het goed daar. Jullie zullen de draai wel vinden. Hier hebben we ook een "echte" winter met sneeuw en vrieskou.
We hebben zelfs meerdere keren kunnen sleeen hier. Juliie Malamutes zullen ook wel genieten!

Leuke verhaaltjes.

Groeten van Ronald en Veronique en de doggies, m.n. naamgenoot Nituna

Naam Inge Gijsbers @ 17:13 13-Feb-2010
Ha Marcel, Joanke en kids,
Ik had nog niet eerder gereageerd, maar vind het erg leuk om jullie weblog te volgen en te zien dat het jullie goed gaat daar!
Grotjes vanuit ook besneeuwd Arnhem, Inge

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!