Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - School informatie Cas en Luc
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - School informatie Cas en Luc
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

School informatie Cas en Luc


10 februari 2010:
Cas heeft vandaag op school met zijn klas (14 kinderen) bij een temperatuur van -6 graden, geschaatst op het binnenfjord. Daarnaast hebben ze ook buiten zelf hotdogs gemaakt op een zelf aangestoken vuur. Daarna genoten terwijl ze de hotdogs op een aan het fjord gelegen buitenplaats op aten.
Luc heeft vandaag op school 3 uur gekookt, is een gewone schooldag, en naast een zelf gemaakte culinaire maaltijd  een heerlijk dessert weten te maken. Dit is een les waarin ze met 4 leerlingen moeten koken. Ook zij hebben genoten want er moet ter afsluiting ook gegeten worden.
 Onderstaand "kokebok" is een regulier schoolboek.


10 Februari 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Marc @ 21:41 11-Feb-2010
Ik vind nu toch wel dat jullie ook wat minder leuke dingen moeten gaan schrijven Met elk bericht wordt ik meer jaloers, nog even doorgaan en ik ga ook emigreren! Hoewel, voor de sneeuw hoeven we het niet te doen, hier valt net (2 tot 3 mm) genoeg om het hele verkeer weer te ontwrichten. En nu is het (strooi-)zout ook al op. Geniet van jullie avontuur en maak ons nog meer jaloers met verhalen en foto's!!

Naam Petra en Roland @ 19:44 11-Feb-2010
Heee hallo Marcel en Joanke en de kids!
Helaas hebben wij elkaar niet meer gesproken voor jullie vertrek uit Nederland. Wat absoluut niet betekent dat we niet meer aan jullie denken. Tegendeel zelfs: regelmatig gaan onze gedachten uit naar jullie. Afgelopen weekend sprak Veronique over dit webblog en nu hebben we een kijkje genomen in het huidige leven van de fam. Tito! Jeetje GGAAAAAFFFFF!!! als ik al jullie verhalen lees dan springt het enthousiasme ervan af. Jullie hebben het naar de zin! Wij zullen regelmatig een kijkje nemen op dit blog...want we willen zeker op de hoogte blijven van jullie avonturen.
groetjes en dikke knuffels voor de woefkes!
Petra en Roland

Naam Yvonne Wissink @ 14:27 11-Feb-2010
Ik geniet ook van jullie weblog. Het is zo leuk om te lezen en te zien hoe het jullie vergaat.Cas ,als je de glij partijen in Nederland wil zien ga dan naar www.omroep gelderland.nl van vandaag/glij filmpjes uit Arnhem. Ook leuk voor Marcel.Veel Blikschade bij 3 cm. sneeuw
Tjuuuuuuus,Yvonne

Naam Judith, Marc, Chikara &Tarraq @ 08:19 11-Feb-2010
Hier wordt volop genoten van al jullie heerlijke verhalen en foto's.

groetjes
Judith

Naam Floor @ 00:02 11-Feb-2010
Ben geen bange rijder, maar als ik met slecht zicht op be-ijsde wegen zou moeten inhalen, had ik waarschijnlijk ook wel een paar pointers nodig! Gaat je Noors als wat beter Marcel? Weet je nu ook extra veel over klusmaterialen? Zo te horen hebben de kids het goed naar hun zin en een zoon die koken kan is mooi meegenomen. Alles goed verder? Joanke alweer een poosje aan het werk. gaat goed he?!
Hier is weer (jullie lachen nu misschien) weer sneeuwen geblazen, files van meer dan 40 km., ongelukken en sneeuw, kou, guur. De NK op natuurijs is geschaatst. Kortom, wij hebben ook winter hier. Dikke knuffels van Floor en de rest

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!