Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - Gebeurd, de spannendste dag: aan het WERK,
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - Gebeurd, de spannendste dag: aan het WERK,
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Gebeurd, de spannendste dag: aan het WERK,


1 februari 2010:
Vandaag zijn Cas en Luc naar school geweest, beide zijn zeer positief over het onderwijs, pauze wordt meer samen gedaan en minder druk, respect voor elkaar, Cas vind alles leuker.
Ik, Marcel ben vandaag naar de garage in Vang gegaan en daar wordt woensdag een motorvarme (motorverwarming) ingebouwd. Deze heeft een 220 volt stekker uit de gril hangen. Deze kun je op parkeer plaatsen waar je lang stil staat aansluiten zodat de motor op temperatuur blijft. De school heeft bijvoorbeeld bij iedere parkeerplaats diverse aansluitingen (zie foto's). Een koude start na een dag of nacht van ca. -25 graden zal geen probleem meer zijn.
10.30 uur: ben ik aan het werk geweest bij de COOPbyggmix (gamma van Noorwegen) maar er waren maar 3 klanten. De butiksjef vertelde dat dat kwam doordat het maandag was en het te koud was, bij een temperatuur vandaag van -25 graden is het nooit erg druk in de winkel. Leuk gepraat in het Noors (beetje engels) met de butiksjef en toch wat beter Noors geleerd. De klanten die ik te woord heb gestaan waren bereid langzaam te praten maar door de technische woorden heb ik hulp gevraagd aan de butiksjef. Dat vonden deze klanten geen probleem.
Ik, Joanke, ben begonnen in Vangsheimen. Ik werd hartelijk ontvangen en het meeste was bekend. Verplegen gaat op dezelfde manier en veel woorden zijn herkenbaar. Ze praten hier nynorsk en dialect. Ze verstaan mijn bokml prima, maar als ik hen moet verstaan is het wat moeilijker. Een goede dag gehad en.nee, ik ben het werk in het witte pak nog niet verleerd.


01 Februari 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Marco en Margelly @ 07:23 02-Feb-2010
Hey Kanjers

Bedankt voor de leuke update's uit Noorwegen....we lezen ze met veel plezier en een beetje jaloezie
Wij zijn blij dat het jullie zo goed bevalt. Zijn de Muutjes ook al gewend aan de veeeeele sneeuw??


Dikke kus uit Doesburg
Marco en margelly
Knuffel Akira, Ituk en Taniya

Naam Onno&Marlou @ 21:15 01-Feb-2010
Tsjonge, wij krijgen wel heel veel zin om nu ook al te vertrekken!

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!