Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - Klaar voor de eerste dag werken
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - Klaar voor de eerste dag werken
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Klaar voor de eerste dag werken


31 januari 2010:
Afgelopen vrijdag kwamen er twee jongens aan de deur voor Cas. Ze kwamen vragen of Cas kwam sleen. Toen kwam de buurjongen ook nog, die zit bij Cas in de klas. Wat een schik hebben ze gehad. De berg af met zijn vijven. Ook hebben ze flink gestoeid in de sneeuw en verstoppertje gespeeld rond het huis.
Ze zijn om 11.30 uur opgehaald door hun vriendjes en in de zon met een temperatuur van -17 graden buiten gaan spelen, met z'n 6een geloof ik. Ze hebben door 3 tuinen een baan gemaakt (helling van ca. 30 gr) waar ze met de slee vanaf gaan en aan het einde via een schans over een tuinhek springen.
Vandaag zitten we de laatste dag thuis, morgen gaan Cas en Luc naar school, Joanke werken in Vangsheimen (verpleeghuis 7 min. lopen vanaf ons huis) en Marcel werken bij een doe-het-zelf-winkel. (vrijwillig om de taal ng beter te leren) Marcel kan niet beginnen te werken als rijinstructeur als de taalkennis niet voor 80% aanwezig is. Grammaticaal is volgens de rijschool niet belangrijk, maar het kunnen communiceren met de kandidaat natuurlijk wel. Dus zodra Marcel goed kan praten in het Noors en de kandidaat kan verstaan, zal de start bij de rijschool gaan beginnen. Dinsdag een rit bij de rijschool om het gebied Fagernes en de kandidaten te leren kennen.
Gisteravond om 23.00 uur hebben we de honden uitgelaten en plots steekt er ca. 40 meter voor ons een hert de weg over. Wij liepen de berg af en het hert wilde weer naar boven. Hij was beneden geweest voor het zoeken van voedsel. Een hele aparte beleving dat dit wild in de wijk waar je woont vertoeft. De foto (overdag) laat de weg zien waar we het hert gespot hebben. De rode pijl wijst naar ons huis wat op 512 meter boven n.a.p. ligt.


31 Januari 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Sjoerd Bronkhorst @ 18:51 31-Jan-2010
Succes op school en op het werk morgen

Groetjes, Familie Bronkhorst.

Naam Yvonne Wissink @ 16:37 31-Jan-2010
Hallo familie, elkaar vandaag wel gesproken maar niet allebei kunnen zien. Ik geloof dat ik de webcam en het geluid weer aan de gang heb gekregen.En nu er nog achter komen waar het aan licht Allemaal heel veel succes morgen.
Yvonne

Naam paul @ 16:02 31-Jan-2010
geweldig en ik ben al blij als ik in de trein 2 reeen zie in het vled
er ligt hier weer zo'n 10 cm sneeuw maar het gaat weer dooien marcel succes in de karweiwinkel en joanke wees lief voor die mensen daar groeten aan de kids
ps ik zag dat het naar jullie toe toch nog wel zo'n 1050 km is
paul

Naam John en Ivon Langeveld @ 09:49 31-Jan-2010
wat super gaaf om zo dicht bij zo'n hert te staan.
Zitten er bij jullie ook nog elanden of meer rendieren?
We volgen jullie nog steeds. Leuk dat alles voorspeodig verloopt. Ook voor de jongens.
Joanke, heb je al meegedraaid/gewerkt daar; hoe beviel dat? En Marcel, altijd al chef bij de GAMMA willen zijn?
Wij zijn v.a. 14 feb. in Vradal.
Veel sucses daarzo!! Maar dat komt wel goed!!
groetjes uit het witte Nederland,
Ivon en John.

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!