Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - 1e bezoek nieuwe Huis
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - 1e bezoek nieuwe Huis
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

1e bezoek nieuwe Huis


18 januari 2010:
We zijn we voor het eerst ons huis binnen gegaan en zijn verrast. Een voordeur ingang en een ingang als je met skikleding binnen komt, dan sta je gelijk in een grote verwarmde kelderruimte waar je al je spullen kunt ophangen. Het uitzicht van de (grote) woonkamer is zeer bijzonder.
s Middags zijn we boodschappen gaan doen en hebben we weer fotos geschoten. Het is vreemd, je rijdt terwijl het sneeuwt maar de ruitenwisser gebruik je NIET. De poeder sneeuw waait er gewoon weer af en is totaal niet nat.

Foto's kun je HIER bekijken.


 


18 Januari 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Marc Hagemeijer @ 08:19 20-Jan-2010
Mooie omgeving! Straalt een rust vanaf, iets heel anders dan die eeuwige files op de A12 waar ik elke dag tussendoor rij (voor de leken, niet met de auto, maar met de motor Veel succes en plezier met het inrichten van jullie huis. Ik hoop toch dit jaar een bak koffie bij jullie te kunnen komen drinken, op de motor

Naam Yvonne Wissink @ 23:51 18-Jan-2010
Hallo familie,nou dat ziet er niet gek uit zeg.Leuk huis en wat een prachtige omgeving. En wij maar zeuren over een beetje sneeuw en gladde wegen.Ik hoop dat de verhuiswagen morgen een beetje op tijd aan komt en jullie de boel er heel en goed uit kunnen krijgen. Al zal dat gezien de laag sneeuw nog niet mee vallen.en ga er dan maar een gezellig huis van maken en een beetje bij komen van alle ervaringen. Heel veel succes morgen en zo`n weblog is toch wel erg fijn hoor. Kan ik goed alles volgen.Succes morgen en denk aan de ruggetjes.

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!