Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - 24 juni 2008, dag Nederland )
fam. Tito emigreert naar NOORWEGEN - 24 juni 2008, dag Nederland )
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

24 juni 2008, dag Nederland )


In de vakantie 2008 in Noorwegen hebben we gesproken over emigreren naar Noorwegen, als we Nederland verlaten vinden we het prettig dat internet de afstand kleiner lijkt te maken, we zien uit naar Noorwegen met zijn wijdse landschap. Dus na lang zoeken, denken, beslissen, overwegen, vergelijken etc. etc. hebben we de knoop doorgehakt en zullen gedag zeggen tegen ons huis in de Elvis Presleystraat. Nu nog de stappen zetten die we moeten zetten, dus we beginnen met het inwinnen van informatie.

foto's zijn ivm ruimte verwijderd!

MELDING IN JE EIGEN MAILBOX!!!

Als je een mail wil ontvangen zodra deze weblog is aangepast, stuur een mail met je naam naar familietito@gmail.com. Zet bij onderwerp "weblog info"

 


17 December 2009 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Mark Tito en Pam Hooijmaaijer @ 18:15 13-Jan-2010
Hey familie Tito (daar zijn er overigens meer van...)
Ik probeer vd week nog ff te bellen... Beetje zenuwachtig al voor het grote vertrek uit het prettige leefklimaat in Nederland Mocht het nu - worst case scenario - telefonisch niet lukken, dan wensen we jullie ontzettend veel sterkte met de verhuizing en natuurlijk heel erg veel geluk in Noorwegen. Vind het jammer dat alle familieleden uiteindelijk vertrekken, maar heee... Als wij zover zijn, zijn we ook wel. Wel prettig te weten dat we (hopelijk) een logeeradresje hebben in een prachtige omgeving. Kunnen we weer opscheppen tegen vrienden, HHH.
Heel erg veel succes en geluk van Pam en Mark

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

al de foto's
tref je hier aan die we gebruikt hebben bij de tekst in onze weblog!